Home
Coaching
Training
Feedback
© BeyerEnzo 2017
Contact
Mijn waarneming is hierbij vooral gericht op gedrag en houding, maar wel vanuit een gedegen vakinhoudelijke kennis.

Interressant is altijd wat je bereikt met gedrag en houding in interactie met de ander. Waardoor wordt jouw inzet effectief? Waardoor willen andere teamleden met en voor jou werken. Ook gaat de waarneming vooral over het hier en nu. Wat zien we op dit moment daadwerkelijk gebeuren en wat doet die gedraging met de ander.

De feedback kan soms als direct en confronterend ervaren worden, maar deze zal altijd vanuit het hart plaats vinden en in contact met de waargenomene.
Focus
Feedback
Al meer dan 15 jaar zet ik mij met hart en ziel in als waarnemer en begeleider van operationele trainingen. In het begin vooral via de Brandweeracademie (IFV) voor het waarnemen en feedback geven aan brandweerofficieren die met hun opleiding tot OVD (officier van dienst) bezig waren. Later ook voor ervaren beroepsbeoefenaars die in hun rol als OVD bijgeschool worden.

Inmiddels is dit uitgebreid naar andere groepen, individuen en teams die ik begeleid en spiegel in hun optreden binnen hun functionele rol. Onder andere bij multidisciplinaire (crisis-)teams zoals COPI-teams (commando plaats incident) of OT's (operationele teams).

Paarden