Home
Coaching
Training
Feedback
© BeyerEnzo 2017
Contact

Door vragen stellen en gericht doorvragen. Door luisteren, waarnemen en feedback geven. Door daar waar nodig in beweging te zetten. Hierbij heb ik aandacht voor de volgende zes niveaus: zingeving, mentaal emotioneel, fysiek, gedrag, omgeving. Uitgangspunt zijn kortdurende trajecten met gesprekken van elk ongeveer een uur. Passend bij jouw hulpvraag gebruik ik verschillende coachingsmethoden. Met name sytemisch werk speelt hierbij een belangrijke rol. Hierbij wordt gekeken naar het familiesysteem en/of organisatiesysteem. Wat zijn patronen, hoe herhalen deze zich, hoe kunnen deze doorbroken worden? Indien passend kan hierbij ook met (familie) opstellingen gewerkt worden.De belangrijkste investering is dat je openstaat voor verandering en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geldt een tarief per sessie. Voor particulieren geldt een aangepast tarief.
Waarom coaching ?
Wil je dichter bij jezelf komen? Wil je patronen herkenen en doorbreken? Wil je iemand die oprecht en betrokken naar je luistert? Wil je iemand die vragen stelt en doorvraagt op je antwoorden? Die je helpt om een volgende stap te nemen. Een stap verder op het pad naar jezelf.

Ja? Dan wil ik graag die iemand voor je zijn en je hierbij helpen.


Voor iedereen die een volgende stap in zijn ontwikkeling wil zetten. Voor de (jonge) professional op zoek naar zijn plek en positie. Voor de leidinggevende op zoek naar zijn eigen stijl en aanpak.

Essentiƫle vragen hierin zijn:
Hoe werkt het ?
Voor wie ?
Wie ben ik? - Waar sta ik? - Waar wil ik heen?
Paarden
Investering ?